Jacuzzi®

Als er een merk is dat bekend staat om haar expertise op het gebied van wellness en herstel is het Jacuzzi®. Het merk ontstond doordat Candido Jacuzzi 80 jaar geleden een pomp uitvond die bedoeld was om de pijn van gewrichtsreuma van zijn zoon te verlichten. Hierdoor zit het verlichten van pijn en het verzorgen van het lichaam in het DNA van het merk Jacuzzi®. Samen met de spa’s van Jacuzzi® tillen wij uw wellness aanbod dan ook graag naar een nog hoger niveau.

Naast de beste ervaring voor uw bezoekers verbetert Jacuzzi® zich continue in het onderhoud van de spa, zodat het voor u als organisatie eenvoudiger wordt deze te onderhouden. Een voorbeeld hiervan zijn de technische ontwikkelingen die het mogelijk maken dat de spa steeds onderhoudsvriendelijker wordt. De baden zijn te voorzien van een geautomatiseerd chloor en PH doseersysteem dat ervoor zorgt dat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Naast de automatische waterbehandeling is er ook de mogelijkheid tot de ‘Quick Drain’ functie. Deze zorgt ervoor dat de spa snel leeg gehaald kan worden en dat er nieuw water in zit voor de volgende gebruiker.

Verder wordt de spa voorzien van led verlichting en kan er op een aantal modellen het Bluewave™ Stereo System geïnstalleerd worden. Beide zijn aan te sturen door het bedieningspaneel op de Jacuzzi®. Een aantal modellen beschikken daarbij over het SmartTub™ systeem. Een software ontwikkeld door Jacuzzi® die naast het regelen van de muziek en verlichting, ook meldingen geeft op het moment dat er een storing optreed bij de Jacuzzi® of de stroomtoevoer. Daarnaast is de spa dankzij het Smarttub™ systeem waar ook ter wereld te besturen en kan men met behulp van IOS besturingssystemen, Android apparaten, Google Assistant en Alexa ook de massages starten. Meer over Smarttub™ vindt u hier.

Op het gebied van waterbehandeling maakt Jacuzzi gebruik van het Clearray Active Oxygen™ systeem. Dit houd in dat het water met behulp van een aantal stappen gefiltreerd wordt. Allereerst wordt het oppervlakte vuil uit het water verwijdert door middel van de ProCatch™ zak waardoor vliegjes en dergelijke direct uit het water worden gehaald. Vervolgens wordt het water door de filters gepompt, en zal er lucht worden toegevoegd aan het water, wat ervoor zorgt dat er minder chemie nodig is.
j-500 series
j-400 series
j-300 series
j-200 series
Design collection
proffesional line
lodge lijn

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 of neem contact op via het contactformulier.