Sunrise spa’s

Sunrise spa’s is een Canadese merk spa. De herkomst van het merk is terug te zien in de kwaliteit. Het succes van Sunrise Spa’s komt voort uit hun vastberadenheid voor het door ontwikkelen van hun producten door innovatieve ideeën uitgevoerd op hun spa’s, wat er toe leidt dat de spa’s van Sunrise beschikken over mogelijkheden die gedefinieerd worden als de ‘beste in hun klasse’. Al meer dan 30 jaar levert het merk haar spa’s in 30 verschillende landen. Ieder model van Sunrise beschikt over een uniek design, met een groot aanbod van jets en controle mogelijkheden, ontworpen voor een optimale hydromassage. Verder kunt u ook rekenen op ingebouwde led verlichting, om de sfeer nog wat te optimaliseren in verschillende kleuren.

Om ervoor te zorgen dat uw klanten of gasten een complete hydromassage kunnen ervaren beschikken de Sunrise spa’s over verschillende zit en/of lig posities. De baden zijn ontworpen om verschillende spieren in de rug en benen te masseren en het is daarom dan ook aan te raden regelmatig van positie te wisselen. Verder is de spa goed geïsoleerd doormiddel van de zo genoemde klimaat kamer. Dit houd in dat de spa tegen de binnenkant van de ombouw geïsoleerd is, wat ervoor zorgt dat naast de kuip, ook uw pompen niet te veel warmte verliezen.

De modellen van Sunrise beginnen bij een afmeting van 152cm x 213cm, 198cm x 198cm en lopen op tot een afmeting van 239cm x 239cm. De Sunrise baden beginnen bij een aantal van 2 zitplaatsen en hebben een maximum van 7 zitplaatsen, wat het in veel gevallen mogelijk maakt om met het hele gezin van de spa te genieten.

Modellen
Inspiration lijn
Comfort lijn

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 of neem contact op via het contactformulier.